Lägenheten...

Det är inget roligt att plocka ur lägenheten. men nu är det mest bara lådor och möbler... Nästan inget löst Garderoben tömd... Nästan alla skåpen i köket tömda bara skafferiet och frysen kvar. lite saker i klädkammaren kvar. Badrummet tömt... Usch vad jobbigt det är. Har sprungit upp och ner i trappan vid lägenheten med massa grejer hela dagen är helt slut. Orkar inget just nu.. Inte blri de bättre av att Baltis inte är helt pigg heller men han mår bättre. men fortfarande inte helt bra.
Blir väl till att åka ett par vänder med bil och släp nästa vecka då jag ska ha städat lägenheten hur grundligt som helst innan  fredag 31/10 kl 8:15 då de ska besikta den och ta in alla nycklar....

Pissigt att fredrik inte kommer hem förrän på fredag och jag ska jobba lördag och söndag. Sen på söndag åker han igen. Hur kul förhållande har inte vi eller? Men förhoppningsvis så blir det bättre snart´... Hoppas det bara.

Det finns inga jobb att söka.... Det har typ inte kommit in ett enda nytt jobb på en hel vecka... Men har sökt lita barnskötar jobb här i stan. det är det senaste jag har sökt.

En sista sak som är pissigt är att Heroes avsnittet som gick i måndags i USA inte ligger ute än på svenska.. Skit sur..
Men ikväll är det bonde söker fru! Yes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0