Älsklingen!

Fredrik är iväg och jobbar idag.. Inte så kul. Men jag vet ju att det är för vårat bästa. För jag är ju den förstående Flickvännen/Fästmön.... men det får  jag väl leva med. Julbord med fredriks jobb i torsdags. Det var skojigt. Kul att få träffa en del av hans jobbarkompisar. Lite lustiga är dom allt! Haha.

Sitter och väntar på att han kommer hem. men det är en bra stund kvar. men det är ganska kul att vara hos hans mamma och bror också. Kommer väldigt bra överens med dem så det är kul. Joel sitter och läser en bok som han måste läsa i skolan. Själv sitter man här och dampar sig och skriver en massa skit.

Funderar på att hälsa på dem på kinnarps nästa vecka. men jag vet inte. men det vore väldigt kul att få göra det. Så jag ska nog ta mig en dag till att åka till falköping.

På fredag ska jag till arbetsförmedlingen för då har jag varit arbetslös i 3 månader och då träder jobbgarantin i kraft som jag inte har någon koll på vad det är.. men det kan ju bli skojigt. Vill inte gå dit men jag har inget val. I alla brev man får i från arbetsförmedlingen så finns det alltid ett hot med längst ner på pappret. Alltid samma sak, Om du inte dyker upp eller hör av dig så kommer du bli utesluten från arbetsförmedlingen och då får du inga pengar.. Grymt men sant.

Det jobbiga är att jag inte vet vad jag vill med mitt liv. Jag vet en del saker jag inte vill men det är inte samma sak. men det betyder ju att jag inte vill allt. så det är skönt, att jag bara har en del sakeratt välja på.

Känner att jag har ont i huvudet. men jag orkar inte göra något åt det. Men det blir väl att jag tar en tablett eller något när jag har tröttnat på att ha ont.. Men så är de.

Nu orkar jag inte skriva mer. Men nu är det snart jul. Och jag får väl säga till Lene och Tove med familj. Trevlig resa och vistelse i Norge. Hoppas ni får skojigt!! Ta hand om er och var försiktiga

Plugga

Visst skulle jag vilja plugga men jag vet inte vad... Det är svårt... Har kikat runt en del och det enda som jag vill läsa till är Djursjukvårdare i skara. men är dock för hög apoäng för att jag ska kunna komma in. Och det andra är sjuksköterska men nu ska de ju ta bort den i skövde så nu vet jag inte hur det blir.... Men men det blir nog bra.

Japp vi ska träffas gumman! Men jag vet inte när! Klassfest vore as skojigt! men jag tror det får bli nästa år eller? blir svårt att dra ihop alla nu!

Din utmaning kommer. Har inte orkat lägga upp den. Men den kommer lovar!

Design!

Eftersom Lene har vunnit en design till mig så är jag jätte glad! den blev jätte nice! Tack vännen!


Livsgnistan borta?

Kan man tappa bort sin livsgnista? Hmm isåfall har jag nog gjort det. Jag vet inte vart den är. inget är roligt längre, orkar inget, vill bara ligga i sängen men det är inte kul. Sitta vid datorn har tappat sin skojighet. försöker spela spel med mina syskon och föräldrar men de tycker nog att jag är dum i huvudet för att jag helt plötsligt ska spela en massa vanliga spel med dem. men det finns inget som är roligt. förstår inte hur jag ska orka.

Nu är det bara 23 dagar kvar till jul. Men jag har typ inte fixat alls många julklappar. En liten del av fredriks och en liten del av mammas, annars har jag inte fixat något. måste åka till skövde eller jönköping någon dag för att fixa ihop lite. Men just nu vet jag inte hur jag ska orka med allt heller. vi får väl se om jag kan hitta någon liten gnista någonstans.

Har iallafall insett att man mår inget bra om man inte har något att göra typ som att jobba eller gå i skolan. Man måste få vara social och känna att man gör något med sitt liv. Jag gör inget med mitt liv. Jag kan komma på mig jälv med att fundera på vad jag har gjort en dag. men jag inser snart att jag inte har gjort något på hela dagen. Då känner man sig ganska misslyckad. Sover illa gör jag. vet inte vad jag ska göra. Vågar knappt lägga huvudet på kudden för jag vet att jag bara ligger och tänker... Och ligger jag och tänker när jag ska sova så kan jag inte somna. Det bara går runt i huvudet på mig. Blir så Höll på att lipa till City Akuten idag, och det var inte ens ledsamt egentligen. Men men är man dum så är man. Nepp får väl stänga av datorn och krypa ner. Mamma är nämligen hemma imorgon. blir väl en sketlång promenad. usch. vill inte det. men jag har väl inget val.. Må väl!

Ja just det ja! Jag har fått en design av  lenetherese.blogg,se som hade vunnit den till mig! Det var snällt! Tack vännen
På tal om dig! Träffade Victoria häromdagen. och vi vill ha en klassfest! Helst bara brudarna! men killarna kanske kan få vara med också eller??

Visst blev designen nice!
Skrev detta inlägg igår kväll men jag lyckades strula till det så jag trodde allt var borta men det var det inte!

RSS 2.0