Skitdag

Skitdagen blev ännu sämre...

vad kommer hända nu då?
Vad kommer hända med oss?
orkar inte mer...

Arbetslös

I eftermiddag när jag går hem från jobbet klockan fyra så är jag arbetslös igen. så på fredag blir det arbetsförmedlingen. Vill inte och orkar inte med dem men jag har inget val.

Det känns tungt att bli arbetslös igen. visserligen har jag lite helger kvar men det går inte leva på.
Frågan är om jag kommer gå in i mig själv igen så som det har hänt de senaste gångerna jag har varit arbetslös.
Är livrädd för att jag ska bli sådär igen, vill inte det för fredriks skull. dessutom är jag livrädd för att bli folkskygg igen. Det är otäckt.


Bilder

Förlåt Lene att jag inte har lagt ut några bilder. Men jag har inte en enda bild från bröllopet. Tyvärr. Inte än. men snart kanske vi får dem. då blir det att skicka iväg dem till framkallning och så.
Bilderna från bröllopsresan får vi se om jag lägger upp här. Det blev inte så många för jag glömde typ bort att ta med den från hotellrummet. men några har jag!
Men vi får väl se när jag ska lägga upp dem.


Fru Ljungblom

Ja nu är man Fru Ljungblom på riktigt. Namnändringen har gått igenom så nu sitter jag och väntar på att körkortet ska göras. Var och tog kort i fredags på vägverket i skövde.

Saknar min man. Han är iväg och jobbar i eksjö varje vecka mellan måndag och torsdag. Visserligen är han ledig halva torsdagen och hela fredagen men det spelar ingen roll för han är inte hemma på kvällarna vilket gör att jag får sova själv massa nätter i veckan. Inte roligt. Saknar han massa nu.

Imorgon fyller min mormor 70 år. Hon blir gammal. Det är lite skrämmande för det betyder ju att både hon och morfar närmar sig det andra riket vilket skrämmer mig massor. Vill inte det. vad skulle jag göra utan dem?

Ska nog gå och lägga mig snart. Är ledig imorgon för jag jobbar helgen eller jag har ju varit ledig idag med men jag ska ju som sagt jobba helgen. Inte så kul för då kan jag inte gå på Chris och Sofias bröllop på lördag. men jag ska skicka dit fredrik med presenten iallfall. Ska nog jobba 3 av de närmsta 4 helgerna. Inte lika kul men vad gör man inte för pengarna. Snart är man "arbetslös" igen. De ringde från arbetsförmedlingen förut idag och påminde mig. Om inte det feta arslet hade ringt så hade inte han förstört typ hela min dag. jag tycker inte om honom. eller jag tycker nog inte om någon som är på arbetsförmedlingen. men dom får skylla sig själva. dom har inte förtjänat min respekt. det kommer dom nog aldrig göra. Tyvärr men det är sant.

nepp nu får det bli sängen för min del. Ska se om min lilla plutt ligger i sängen. han är inte kvar i fotöljen. så han är nog i sängen.

Thassos!

Nu är det inte många timmar kvar.
Fredrik är i stan och ska hämta lite delar till bilen så den inte låter så mycket när bi åker till landvetter ikväll/natt!

Längtar efter att vara framme på thassos så att vi kan sola och bada och bara njuta av att vara gifta med varandra!

Sitter och försöker packa men jag orkar egentligen inte, för jag vet inte vad jag ska packa ner. det är besvärligt. men det löser sig nog. vi ska inte åka härifrån förrän typ vid ett i natt så det är långt kvar. typ 13 timmar.

Nepp jag får väl anstränga mig så att jag har packat det mesta när fredrik kommer hem.


Puss och Kram

RSS 2.0