Skitförmedlingen

Jag har mått mycket bättre den senaste tiden sedan jag fick börja hos Catharina på Rudbeck. Men nu idag så fick jag ett mail från skitförmedlingen om att jag kanske kan förlora min a-kassa om jag är kvar där. Så nu mår jag piss igen. Ska dit och prata med min skithandledare på fredag får väl se om jag blir av med mina pengar eller inte. Jag tycker inte det är rättvist att göra så. jag har åtminstonde försökt skaffa ett jobb men det duger inte med att jag har fått en tjänst på 6 månader heltid. Så nu vet jag inte om jag orkar med dem längre. Pissförmedling borde de byta namn till. Dom gör inte ett skit för att man ska få ett jobb. Man får inte ens lite positiv feedback..


en hemlighet!

Jag har en stor hemlis! Tihi!


en hemlighet!

Jag har en stor hemlis! Tihi!


Oj oj oj

har läst massor om detta i tibro. och sen visar det sig att man vet vem det är. Usch usch. Tur att jag inte har träffat henne. (tror jag iallfall)

Massa andra tankar som snurrar, tror jag blir galen men det blir nog bra. Är nervös.

Vi åker till relaxen på torsdag och firar alla hjärtans dag lite tidigare än alla andra. Massa mys och förhoppningsvis något gott att äta och dricka. Älskade du!

Pluttlutten ligger här brevid mig och snarkar som vanligt. Han skulle promt ligga på mig men han fick inte det. så nu acepterade han att han inte fick vara med.

Imorgon kommer lillkusinerna och ska rida hästen för sista gången , elller fegisen Hugo vågar väll inte. Han är förresten världens sötaste unge.
Min morfar hade ringt hem till dem och pratade med Hugo (3 och ett halvt år) i telefonen. de pratar en stund och sedan säger Hugo "tack för att du ringde, Hej då" sen lägger han på. De hade inte pratat färdigt. Att jag skrattade när morfar berättade detta!

Ne nu ska jag nog kanske gå och stryka lite tvätt, Kommer inte kunna sova ändå.

Jag tävlar!

Jag tävlar hos finehair om en goodiebag!

RSS 2.0