Gud

Tro mig, idag har vi fått veta att Han finns.
Utan undantag

Rotmos och fläsk!

det är inte var dag man äter rotmos och fläsk och absolut inte var dag man bjuder sina vänner på det på en Fredag desutom.
Men roligt hade vi igår. Jag och min man och Lene och sin kille!

Massa chokladpudding och vaniljsås.!! Mums

Ikväll vet jag inte vad som ska hittas på. Idag är det jobb iallafall både för mig och fredrik. Jag på sembyn och fredrik i Slekåsen.

Men det är skojigt de me!


Vilket dygn...

Igår slarvade jag lite med att äta. var inte riktigt hungrig och då orkade jag inte laga någon mat till mig själv utan tänkte vänta tills fredrik kom hem. det misstaget gör jag aldrig om igen. Började få ont i magen vid typ 2 men tog en macka och orkade inte med något mer. framåt 4 började magsmärtorna bli outhärdliga så jag gick och la mig. fredrik kom hem vid halv 5. Började laga mat med krampsmärtor i magen. Tänkte för mig själv att om jag bara får i mig riktig mat så blir allt bra.

Efter maten gick jag och la mig en stund innan jag skulle åka och plocka äpplen hos Jane. Trodde jag skulle avlida när jag plockade äpplen för jag insåg att jag inte kunde sträcka på mig.
Åkte sedan på möte klockan 7, där fick vi lite smörgås och te och lite kakor. Åt där med, men insåg att jag kanske skulle ha låtit bli. Men men så är det.
Hemresan höll på att sluta i katastrof för varje gång jag var tvungen att koppla så gjorde det ont i magen. Försöker ta mig ur bilen och inser att jag har så ont att jag inte kan gå rakt, utan får gå hukad för att inte dö. Upp för trappan och försöka få av sig alla kläder och borsta tänderna och lägger mig ner i sängen men jag har så ont så jag bara kan ligga på en sida för att jag överhuvudtaget ska kunna kloppla av lite. Fredrik sover så honom behöver jag inte oroa mig över. vid klockan två på natten går jag upp och försöker vara på toaletten, ifall jag skulle behöva spy. För jag tänkte för mig själv att det kanske var lösningen på allt. Men det blev inget med det utan bara att jag blev kall även fast jag virade handdukar runt mig. Katten höll mig sällskap på toaletten också.

Tillbaka till sängen för att sova lite. fick mig väl lite sömn trots allt. När fredrik går upp någon gång vid 5 så har jag fortfarande skit ont i magen. Då börjar jag fundera på om jag till trots skulle dö där. eller om jag skulle få åka till akuten. Men fredrik säger hej då och jag tänkter att det blir nog bra ändå. Somnar lite till men sover inget bra. Klockan ringer halv 9 och jag försöker gå upp men har skit ont i magen fortfarande så det blev bara en tur till toaletten och tillbaka. självklart hukandes som en liten hob. Somnar om där i sängen efter lite smsande. Vaknar sedan vid kvart i 12 av att telefonen ringer och jag behöver gå upp och svara. Det var "citibank" som ringde till en veronica. Gick tillbaka till sängen men inser så smått att jag har inte ont längre.

Så efter 22 timmars intensiv smärta så har den gått över. Den är istället ersatt av en intensiv huvudvärk men den är lättare att bota.

men jag har lärt mig en läxa. Hoppa inte över maten.


Idag ska jag försöka göra lite äpplemos av de äpplena jag plockade igår.

Fotboll....

Det var ett fasligt tjöt om den där sabla fotbollen.
En sak är säker. JAG SKA INTE TITTA. För jag bryr mig inte...


Expressen har också fått nys om fåren

http://www.gt.se/nyheter/1.1732455/restaurang-hade-far-i-kallaren


Idag är tidaholm kändisar

Haha
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5911814.ab

Får i källare!

Hur dum får man vara??
Tur att jag aldrig äter där.
Men det är väldigt färska råvaror!
http://www.sr.se/skaraborg/nyheter/artikel.asp?artikel=3147175

Bullbak

Det blev inte bara två sorters bullar utan det blev 4 sorters bullar.
En bullsort med äpple och kanel.
en med kanel
en med kardemumma
och en med skogsbär(vildhallon, blåbär och smultron.)

dom blev riktigt mumsiga
nu ligger dom i frysen! så nu finns det fika ända fram till jul (minst)

Hemmafru!

det känns bättre att säga att man är hemmafru än att man är arbetslös.

Första dagen som hemmafru (hittills) har gått åt till att baka bröd. Mums. Ett bröd, typ som ostfralla men det är fyllt med skinka och ost så man kan äta den som den är. Mums. (vi hittade detta brödet i grekland). det andra brödet var bara med vallmofrön på och det sista var med flingsalt och timjan. Tyvärr tog det sista brödet slut. Blev två bullar över förut och då gjorde jag dem med timjan och flingsalt. Men åt upp dem ganska fort med.

I eftermiddag har jag tänkt att baka bullar. (andra gången i mitt liv). det ska bli bullar med äpple och kanel fyllning och vanliga kardemummabullar för dom är lite godare än vanliga kanelbullar.

Yes! Känner mig as duktig.

Fredag

Det är väl skönt med fredag, speciellt när man har jobbat sju dagar i rad för att sedan gå ut i arbetslöshet.
Skriver sen

RSS 2.0