Heroes...

Åhh..Kommer det inte snart.. Blir galen. Ska vänta tills klockan blir precis tolv sen ska jag ge mig. för de kommer nog inte idag. Imorgon ska jag ringa och jaga mina anställningsbevis igen. Håller på att bli galen på dem med...

Lägenheten...

Det är inget roligt att plocka ur lägenheten. men nu är det mest bara lådor och möbler... Nästan inget löst Garderoben tömd... Nästan alla skåpen i köket tömda bara skafferiet och frysen kvar. lite saker i klädkammaren kvar. Badrummet tömt... Usch vad jobbigt det är. Har sprungit upp och ner i trappan vid lägenheten med massa grejer hela dagen är helt slut. Orkar inget just nu.. Inte blri de bättre av att Baltis inte är helt pigg heller men han mår bättre. men fortfarande inte helt bra.
Blir väl till att åka ett par vänder med bil och släp nästa vecka då jag ska ha städat lägenheten hur grundligt som helst innan  fredag 31/10 kl 8:15 då de ska besikta den och ta in alla nycklar....

Pissigt att fredrik inte kommer hem förrän på fredag och jag ska jobba lördag och söndag. Sen på söndag åker han igen. Hur kul förhållande har inte vi eller? Men förhoppningsvis så blir det bättre snart´... Hoppas det bara.

Det finns inga jobb att söka.... Det har typ inte kommit in ett enda nytt jobb på en hel vecka... Men har sökt lita barnskötar jobb här i stan. det är det senaste jag har sökt.

En sista sak som är pissigt är att Heroes avsnittet som gick i måndags i USA inte ligger ute än på svenska.. Skit sur..
Men ikväll är det bonde söker fru! Yes!

Tisdag...

Idag har jag varit och fikat hos mormor! det var mysigt. alla djuren fick följa med, eller nästan alla, två hundar och en katt. Mormor berättade att en av deras grannar hade kommit på morgonen och påstått att de hade haft typ en mårdhund eller en kloakråtta sovandes i deras säng när de vaknade. trodde jag skulle skratta ihjäl mig. Var skit kul. Sedan åkte jag och Baltis fram till djuraffären och pratade med henne om varför han är så dålig i magen och hon trodde då att han har fått någon form av magkatarr så den stackarn får gå på diet. Kokt fisk, kokt potatis och kokt ris. Stackarn. så vi får väl se om han blir bättre i magen.. Hoppas det.
Nu ska jag snart titta på ett avsnitt av Merlin! ska bli skojsigt.

Tisdag!

igår var jag i min lägenhet.. hmm Skulle ju packa det sista tordde jag. Hade ju vart och hämtat 7 st bananlådor hos rickard. Men de räckte ju väldigt länge. Sa bara "schops" så var de fulla. Hmm inte bra. måste hitta fler, Får kolla på semesterbyn imorgon om jag kan hitta några där. det kanske finns några där. Inte alls bra.
Glömde ju berätta att jag vart i Tibro i lärdags och spelade bowling! Gick väl inte så där värst bra men det gick väl. Sen vart det hem till rickard och käka lite tacos. Mums. Det vart nice de! Sen hyrde vi en film som persbrant var med i den var skit dålig. Tittade nog 15 minuter innan alla tröttnade så att vi stängde av. Usch vad dålig den var.
Imorgon ska jag jobba som sagt och idga ska jag ner till Anneli på bokhandeln och be om ett arbetsgivarintyg. Som jag uppenbarligen måste ha. När jag har fått det så är det nog bara en ellet två kvar. Usch.. Va trökigt...
Nepp snart mat
Hade

Söndag!

Oj oj oj. den här veckan har gått fort. är nog för att jag har jobbat så mycket.
i tisdgas så var jag och rev runt i lägenheten tills lådorna tog slut men jag har nu hämtat nya tack vare rickard.
i onsdags och torsdags så var jag och hjälpte morfar att riva badrum! Var as kul! haha. fick även hjälpa min morfars granne att slänga böcker. Var kanske inte så kul men men det gick väl det med. Tjänade ju lite cash på de me!
På torsdagskvällen så var jag hos fredrik som äntligen hade kommit hem från Malmö. Så vi umgicks och tittade på en film. Utan spår hette den och den var bra. Lite godis till filmen också. Dte var nice!
I fredags em så var jag på semesterbyn och jobbade! det gick bra. Jobbade även igår där. det gick fint de med. Satt och tjötade med Folke! det är alltid lika roligt! Han är som en tonåring fast han är nyss fyllda 60! det gillar vi! haha

Idag händer inte så mycket. har tittat på ett avsnitt av Heroes och sen har jag sökt lite jobb. Men vi får väl se hur det går med dem. japp så är de
Nu ska jag mysa med Kissen! han ligger här och sussar så sött så! Hihi!

Måndag

Jadu. Bilen blev inte såld igår,... Ingen som kom och tittade.. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Men vi får la se. Idag har jag jobbat på semesterbyn. Har gjort statistik eller ritat streck som jag brukar kalla det. Och det värsta är när man ska räkna ihop det.. för det ska bli samma summa på två ställen med olika siffror. det är svårt. men tacka vet jag excel.!! Underbart! Nu har jag gjort iordning mat så det ska bli fläskkarre med katrinplommon. Till detta så serveras det Potatis, Morötter och ungstekt lök,vitlök och äpple. Ska bli gott.
Imorgon blir det falköping för att plocka ner lite saker.. stannar nog tills på onsdag. På torsdag så blir det nog till att hjälpa morfar med att riva badrum och på torsdagkväll kommer fredrik hem! Yes!

Söndag....

Fy vad jag är trött...
I fredags så städade jag och gjorde fint och bakade kaka här hemma hos mamma. och på kvällen så var det auktion. Dte var skojigt vann inget på lotterierna men jag hade kul iallafall. Fick även reda på att de har nya hyresgäster till min lägenhet så jag flyttar ut därifrån snart..  blir jobbigt..

i lördags var det bröllop. Mysigt litet fint bröllop. Dom var så fina så. Efter bröllopet så var det fika, Massor av kakor! Mums. Johanna, Christian, Lina och Jens plus några till serverade och de var så fina så med vackra små söta förkläden i vit spets! Sen åkte jag hem til fredrik och mös i soffan medans han skjutsade joel och hämtade pizza. Så det blev det när han kom hem. Tog oss ett seriöst snack som jag är glad för att vi gjorde! Kan behövas ibland! Sen vart det iväg till Tonår där de bakade kanelbullar då det var kanelbullens dag! Det var gott så det gjorde dom bra!

Idag ska det komma någon och titta på bilen. Eller jag tror det iallafall.. Får väl hoppas på att den blir såld.
Kommer väl skriva nån mer gång idag.. Men man vet aldrig!

Sova

Är trött och har ont i huvudet så det blir väl snart sov dags.. Ska ta med mig mitt monster (Baltis) och krypa ner i sängen och ta med mig min datorn som har det nyaste avsnittet av Heroes nerladdat ska bli så spännande att titta på det,. sen ska jag sova!

Snart kommer fredrik hem från malmö också så då kanske man kan träffa han imorgon.

Det är en som har ringt på bilen och en som har mailat på bilen än så länge. Vi får la se om den blir såld eller inte.. hoppas det iallafall.. Men men ..

Heroes och sängen med monstret nu iallafall! Godnatt

Jobba

Nu sitter jag på jobbet (Hökensås semesterby) Jobbar lite extra. Man får ju ta det man får. Har suttit och gjort statistik hittills idag. sitta och rita streck i en bok.. Hmm hur kul kan det vara då?? Igår så städade jag min lägenhet så att de kan komma och titta på lägenheten vilket de ska göra om typ en timme tror jag det var. Undrar hur det går. Hoppas de tycker om den. Och att de tycker att den är tillräckligt städad... Haha Städade bilen i illfart igår me... Synd att jag inte hann att tvätta den med... den skulle behöva detta. Men får la spola av den lite snabbt när jag kommer hem så att den ser lite snyggare ut. Har iallafall lagt ut den nu på blocket. Men vi får la se om någon nappar. Fredrik kommer hem ikväll med. Men ska nog inte åka till han då. Får nog bli imorgon jag kan träffa honom. Men men det blir nog bra de med.

Nepp nu ska jag drick lite kaffe, käka en clementin och rita lite fler streck i boken.! hahaha!

RSS 2.0