Falköping igen...

Jaha, fick ett samtal imorse om att det var några som ville kolla på lägenheten. Men eftersom den inte är städad så måste Jenny slänga sig iväg och städa där och fixa iordning tills imorgon.. Så det är vad jag ska göra idag. Så det blir ingen biltvätt idag inte. Har tittat på de två första avsnitten av Heroes Säsong 3 nu med.. Mycket bra. en aning rörigt men mycket bra serie. Älskar den.
Ska fixa iordning mig så att jag kan åka sen
Hade bra

Falköping

Efter middag idag så bar det iväg till falköping. Första anhalt blev kinnarps skor. För mamma hon skulle köpa ett par skor. Men vi var där jätte länge men inga skor blev inhandlade. Så vi gick vidare till kläderna och där så blev det iallafall ett par strumpbyxor till mig. Sen så hade jag skickat ett sms till en av mina gamla kollegor på kinnarps och ringde han och sa att vi skulle komma in och hälsa på så sagt och gjort det gjorde vi. Så jag fick visa min mamma vart jag har jobbat. Det var kul. Så jag fick träffa några av mina gamla kollegor iallafall. Det var kul

Sen så drog vi vidare in till Falköping och jag gick för att säga upp min lägenhet. Det var gjort på ett litet kick och jag fick bara skriva på ett par papper och sen var allt färdigt. Så nu ska det plockas och städas ett tag framöver.
Sen skulle mamma titta på mer skor. Så vi gick till en affär och hon började prova både den ena och den andra skon innan hon fastnade i en sko för då gick dragkedjan sönder på den så då fick vi hämta han som jobbade där och be om hjälp. men hon köpte ett par skor iallafall. Sedan så åkte vi hem till mig för att fika lite. Det blev Te och cocostosca. Mums. Sen handlade vi på PA.s och åkte därefter hem.

Imorgon ska jag tvätta och städa min bil så att jag kan sälja den i slutet av veckan.


Fika!

Morfar kom med äppelpaj och vaniljsås! Mums kan de bli en bättre start på måndag?? Ja du, kanske de men det är en helt okej start på en vecka. Vi får väl se om veckan fortsätter på samma sätt.

Åker till falköping i eftermiddag och ska säga upp lägenheten, orkar typ inte tänka på de.. Men men så är det.

Måndag

Ännu en arbetslös dag...

Morfar kommer snart och ska hämta husvagnen för att ställa in den över vintern. Då blir det lite kaffe och det är alltid gott.

Har sovit ganska okej i natt, inga mardrömmar som jag kommer ihåg. Tog en liten stund att somna men inte ås farligt ändå. Flugjakten å andra sidan fortsatte ju inne i sängen så det var bara att skynda sig att släcka lampan. Sen somnade han så gött hos mig!

Bröllop på Lördag. Hmm undra vad man ska ha på sig. Funderar väldigt mycket. Känner dem inte så väl men de ska ha ett ekobröllop. Så vad skjutsingen ska man ha på sig då? De har utlyst en tävling om vem som är mest ekologisk. Den som tar sig dit mest ekologiskt och vem som har på sig de mest ekologiska kläderna m.m. Kan bli kul att se vad folk har på sig. Förresten så är det Caroline Lennartsson som gifter sig med Tobias Henning. Ska bli kul att gå dit!
Måste ju börja tänka lite på mitt eget bröllop, vilket jag redan har gjort men inte så mycket. Det är ju ett tag kvar så att säga. !

Nepp nu ska jag fika! Hade gott!

Sova

Egentligen borde jag sova men jag kan inte det.
Det är så mycket som snurrar i mitt huvud... Det är konstigt att bara för att man tänker på så mycket så kan man inte sova. Antingen tänker man att oj vad roligt det ska bli imorgon när jag ska göra det och det. Men ibland är det tvärtom att nä usch vad jobbigt imorgon ska jag göra det och det... Usch. Det värsta är mardrömmarna. Härom natten drömde jag att Fredrik först dog men sen så visade det sig att han inte var död utan bara svårt skadad. Jag mådde så dåligt när jag vaknade men igentligen så var det ju inte någon fara för han låg ju brevid mig.

Det är verkligen mycket som snurrar i huvudet. Det är om att söka jobb och att säga upp lägenheten och det är det ena med det andra. det känns som att den här hösten kommer ta knäcken på mig. Visserligen gick jag ju nästan hela förra hösten och var arbetslös men jag klarade av det till slut. Men det känns som att det är mycket svårare den här gången. Det jobbiga är att man får aldrig chansen att visa vad man går för inom jobbsökningen. Hur många kan skryta naturligt om sig själva? Det kan inte jag iallfall. Önskar att jag kunde det ibland. Men jag är inte sån.

Nä jag får väl ta min lille katt och gå och sova nu. Han sover redan. Får väl börja skriva upp allt jag ska göra och alla jag ska prata med på små lappar och sätta dom där jag ser dom, typ  i pannan.  Nepp nu väcktes Balthasar av en dum fluga så nu ska han ha ihjäl den innan han ska sova igen! Så vi får väl gå på flugjakt och sedan sova! ;)
Sov gott alla människor!

Hejsan!

Har funderat länge på att ha en blogg. Någon form av avskrivningsmoment. Det ska bli kul att se hur många som följer mitt skrivande. Det kommer väl handla om mitt liv och det som kretsar runt detta.

Idag så har jag inte gjort så mycket utan jag har mest varit hemma hos Fredrik och inte gjort någonting typ. Mest gått runt och varit rastlös/orolig. Det händer lite mycket just nu. Försöker ju hitta ett jobb då jag inte fick vara kvar på Kinnarps. Men det går inte så bra med detta. Jag har också beslutat två stora saker idag. Att säga upp min lägenhet och sälja min bil. Så imorgon blir det resa till Falköping för att säga upp lägenheten och senare i veckan kommer jag att sälja min bil.

Imorgon åker Fredrik till mamö igen för att jobba. Det är lite jobbigt att vi inte nästan pratar med varandra på flera dagar. Men det kanske kan bli ändring på detta så småningom när jag har fått ett jobb och vi förhoppningsvis kan få flytta ihop.

Balthasar är mitt ljus i livet just nu. Han förgyller min dag! Det är kul att höra när jag har varit hos Fredrik ett par dagar och kommer hem så har han varit lessen för att jag inte varit där och när jag åkte så skrek han jätte länge och försökte ropa på mig. Men jag svarade ju inte. Men han är så underbar. Han älskar att vara ute och jaga fåglar och att klättra i träden! Han är mitt lilla busfrö.

Nä detta får nog vara allt för den här gången. Men jag kommer nog skriva redan imorgon igen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0