Rudbeck!

Ja inga jobb så långt ögat kan nå. Men nu har min far fått mig att ha lite praktik på Rudbeck! Så nu är jag tillbaka på gymnasiet igen.
Så nu ska jag gå med Catharina! Det är faktiskt roligt men jag kommer inte att bli lärare det kan jag lova.
Jag är med på Biologi A+B, Naturkunskap B och Matte B med komvux. Så jag kommer att ha något att göra ett tag framöver!

Lene du får komma och hälsa på!
Är där måndag till torsdag!

Kirsten

Nu har jag äntligen tagit kontakt med min vän ifrån Holland. det var så kul att hon svarade på mitt mail så fort. Jag hade helt glömt bort henne när jag flyttade från lägenheten, så jag hade inte meddelat henne att jag hade flyttat hem så hon hade undrat varför hennes brev hade kommit tillbaka! Så nu fick hon förklaringen till detta. Hon vill att jag ska komma och hälsa på och det vill jag också. Massor! Men kommer nog inte åka själv utan fredrik får nog allt åka med. Men det kanse han kan göra. Holland är ett väldigt vackert land även om jag inte har varit där mer än en enda gång.

Har bott hemma hos familjen Ljungblom då Mamma Jane har varit i Thailand( eller snarare är i thailand förr hon kommer inte hem förrens nästa vecka). Så jag har nästan bott där i en hel vecka men nu är jag hemma hos mamma och dom igen för jag saknade Baltis så grymt mycket så jag höll på att dö. Men nu har vi umgåtts nästan hela dagen jag och han och båda är väldigt nöjda.
Fast han kommer nog inte vara så glad på mig nästa vecka för då ska vi ta oss en tur till falköping och göra ett litet kirurgiskt ingrepp och ta bort manligheten. Så han kommer väl inte vara allt för glad på mig då. Men jag hoppas att han kommer vara den underbara katten han är idag.

Ska nog skaffa mig en klipptid nästa vecka med. Vill vara lite fin i håret igen . Man mår så mycket bättre när man är fin i håret konstigt nog.

Ont i min tå idag. Lyckades sparka till en pärm som låg på fredriks golv imorse så jag lyckades nästan flå en hel tå. Inte så kul..

Tack för hälsningen Lene! Du är söt! Träffas snart? Klassfestsåterträff??( kul ord=))
Krya på dig martin!

Mycket...

ja det har hänt en hel del sen jag skrev här sist. Men orkar inte skriva allt. Men lite kan jag skriva.
Igår så var vi och åkte skridskor på Sydvattnet på hökensås. Det var så mysigt. på en del ställen så var det säkert 10 cm is. det är bra. Vovvarna var med och kastade pinne på isen. Mycket skojsigt.
Sen när vi kom hem därifrån så sa lukas att det hade ringt till mig och då så var dte ett jobb i tibro som ville träffa mig.(personlig assistent) så jag ska åka dit idag så får vi se hur det går med detta. Hoppas att jag kan få något. är så trött på att gå hemma. 
Idag är det ett år sedan jag började på kinnarps. det känns. saknar dem så fruktansvärt mycket.
Jobbade på nyårsafton också. Mycket kul att få jobba lite.

Snart kommer Lenepene och Martinpartin hem från norge. då ska jag träffa dom. Säger jag iallfall men jag vill träffa henne. Martinpartin får väl kanske vara med på ett hörn men jag vill inte träffa han så mycket som lenepene. förresten lenepene du måste lägga upp mer bilder. Vill se ju!
Här är det ingen snö men gnistrande frost.!

Julen var mysig! Firade med alla möjliga männiksor. ska skriva vad jag har fått

*Rummikub (ett spel som redan är invigt.)
*3 böcker (två redan lästa)
*en muffinsbok (inte provbakat)
*smycken
*Pyjamas och duntofflor (prövat mycke)
*en ljuslykta (pappa pötte ner den i golvet så den finns inte mer.)
*en till ljuslykta inte upptagen ur paketet.
*två tomtar
*spaset (bara tofflorna använda där ännu)
*Presentkort på cassels 500:- (inte använt)
*presentkort på Guldfynd 200:- (använt nästan hela.)
*Presentkort på ett nattlinne och fika. (inte använt)
*En grå tröja. (använt)
*och så lite pengar. (en del är använt.) men absolut inte allt!! Heheh

Börjar bli en aning nervös inför min intervju i eftermiddag. Det är lite jobbigt.

Pytte står nedanför min säng och är väldigt ledsen. för malin gick ut till hästen och dom fick inte följa med. Det är taskigt.

ska snart kastrera Balthasar också. men det får nog vänta ett par veckor till innan vi gör det.
får se om jag väntar lika länge med att skriva nästa gång eller inte.
Hade fint.

RSS 2.0