Tävling!


Vill du också vara med och tävla om en massa stämplar.
Kika in på länken så får du se vad du ska göra för att vara med!

http://inkywings.blogg.se/2009/may/blogg-godis.html

Kinnarps!

I måndags gjorde jag en utflykt till kinnarps och alla härliga grabbar på "gamla" jobbet! det var roligt att se att alla mår bra och att allt fungerar som det ska! Fick en smärre chock när Robert talade om att han läste min blogg! Blev både generad och glad! Jag visste ju inte!
vill tillbaka till er!


sedan åkte jag in till Falköping och träffade Johan och vi var och åt på Aroy (?) tror jag! Det var god mat men konstig dessert... Typ grodägg med majs och kokosmjölk! Tihi. Hade det inte sett så äckligt ut hade jag nog kunnat äta upp det!
Men men, Sedan gick vi och åt glass! Jag skulle ha 2 kulor men fick tre smaker för att typ två var slut men jag behövde inte betala mer än för en kula så jag vet inte riktigt vad han sysslade med! Men väldigt stora kulor för att vara på ett annat ställe än i Tidaholm!

När jag kom hem så åkte jag och Fredrik och spelade Tennis på Jobbet! Det var jätte kul men jag trillade en gång för det var lite halt. Skrapade upp armbågen men det gick hyfsat bra! Roligt var det!


Idag på jobbet så har jag varit och plockat blommor på arbetstid! Det är alltid roligt! Plockade en massa liljekonvaljer som vi ska ha som bordsdekoration på vårat 40 års jubileum imorgon! Här kan ni läsa om det! www.hokensas.nu

Nepp nu får jag väl fortsätta jobba!
Men ta hand om er!

Ensam...

Fredrik har åkt till Tierp ( ligger typ vid uppsala) och ska vara där tills på torsdag kväll.. det betyder att jag är ensam hemma i lägenheten vilket jag inte tycker om. Det blir så tyst och ensamt och jag vet inte vad jag ska göra... Men nu sitter jag hemma hos mamma! Har varit här idag när jag har varit ledig! Jag och kisse plutten!
Har grejat lite med inbjudningskorten till bröllopet! har fixat några avsnitt av lost med! Det blir fint att kika på när jag är ensam!

RSS 2.0