Trött..

Jag är trött.. Men inte så att jag kan sova utan jag är trött på att inte ha något att göra.. Inget att tänka på, mer än att jag inte har ett jobb.. Mår ganska kasst pga det.. Är lite trött på att inte ha något att göra som sagt.. Jag vill ha ett jobb.

Kanske blir relaxen i jönköping på lördag med fredrik. Vi kan behöva det båda två. Kalas för Charlotte då också. har inte riktigt kommit på vad vi ska köpa.. Men vi får se. Lite te kanske. eller något. Bio i helgen med kanske om Sandra och Sandra kan bestämma dag.
Får paket imorgon med. Från cdon. en bok. Beställde den igår. Så det känns bra att den kommer imorgon. Är alltid lika kul att få paket även om man redan vet vad det är i! Tihi!. Ibland när min syster Lisa är och handlar i en del affärer, och de frågar om hon vill ha det inslaget så svarar hon oftast JA. För då får hon öppna paket när hon kommer hem! Hon är rolig!

Bakat hästskor idag det är gott. och sen behövs frysen fyllas med kakor innan jul! men än så länge är det bara en kaka. Får se om det blir någon imorgon med. Kanske en saffranskaka till advent. Hmmm.. Den är ganska lätt att göra. Ja den kanske det blir imorgon eller två kanske får se. beror på när posten kommer med mitt paket. Är det kallt och fruset imorgon så kanske det blir en promenad också men inte om det är kladdig och regnigt. för då stannar vi nog inne. Hahaha. Dom håller nog inte alltid med mig om att det är bättre inne än ute.

Baltis sover så sött nu! bara för att kunna vakna som ett litet monster imorgon. Imorse kände jag lite små vassa tassar under täcket och min fot har ett långt rött streck efter en liten vass klo. Matte gillar inte nä'r kisse är med´vassa små klor under hennes täcke. Men Kisse vill inte vara själv uppe! Haha. Mitt lilla mystroll!!

Oj vilket långt inlägg.. Men en sak till innan jag ska sova. Jag tittade på ett program på MTV imorse. Där pratade de om Kändisar och gratissaker. Kändisarna som går på oscarsgalan och delar ut priser FÅR en presentpåse med gratisprylar värde 150 000 Dollar. det är typ massor av pengar. Och paris Hilton fick en bil plus en massa pengar och andra saker bara för att hon skulle komma och festa på samma ställe minst två gånger i månaden.. det är helt sjukt...

Jaja sova.!! God natt

Jobb

Jobbade i helgen på semesterbyn. Gick ganska bra förutom att strömmen gick typ innan jag skulle gå hem i söndags blev lite jobbigt. Kunde inte slå ut kassan med mera. En aning jobbigt.

Jag var på en jobbintervju på Knistad Hotell och Konferens i lördags. Men jag hade inte tillräckliga kvalifikationer som de ville ha... så det bidde inge jobb där.. Får väl söka nått annat.. Men så är de

Ont i magen

Fick ett telefonsamtal för en timme sedan. Nu är jag skit nervös vet knappt vad jag ska ta mig till. Vet inte vad jag vill med deet här men nu ska jag kika på det så får vi se. Usch usch...
Mamma mia min mage.. Är typ massa fjärilar där inne.. eller något.. Jag får väl bajsa ut dem!!
Talar om sen hur de gått

mitt liv!

Sitter här och försöker ta reda på vad jag vill med mitt liv.. Men jag har ingen aning. Nu vet jag knappt vad jag ska ta mig till med det här med jobb.. Ger snart upp..

Horton!

Vill ni se en gullig film så se Horton! Bästa kommentaren i den filmen är
"I min värld äter alla regnbågar och bajsar fjärilar!"
Så söt film!
Så humoristisk också.
Sitter egentligen och väntar på att de ska lägga upp senaste avsnittet av både Merlin och Heroes. Men inget kommer. Tråkigt.. Imorgon ska jag nog stryka en massa tvätt.. Gjorde en del idag men långt ifrån allt. Ska börja med min tvätt och sen försöka hinna med resten också. men det är imorgon de. En liten sväng in på King innan nanna. Tihi!
Sov gott

Utkast: Här sitter ...

Här sitter jag i min säng och väntar på Äntligen hemma och sen House! Nice kväll..
Idag har jag inte gjort mycket alltså. men det måste man väl inte?
såg ett par filmer igår. Tingeling! Jätte gullig film! Sen såg jag systrar i Jeans. Den var bra. har läst boken någon gång men kommer inte ihåg något från den. Kostas var snygg! Hihi! (men inte lika snygg som Fredrik)
Bara en fråga, Vilka läser här. Skriv en kommentar så att jag får se vilka som läser. Kan vara kul att veta,
Har träningsvärk. dumma wii. Men det kanske är bra att man har det så att det känns att man tränar lite. Frsöker göra en timme om dan. riktifgt kul. Speciellt när man typ har alla rekorden på Yoga övningarna. ! skit nice

Har fått ihop alla mina papper nu så att jag kan skicka in dem till a-kassan så att jag kan få lite pengar... Dumma a-kassa... Vet inte hur jag ska orka med detta. dumma dumma a-kassa,

Fredrik ska kompa en timme på fredag så att vi kan åka till Falköping och osterian. Vi ska nämligen till Andreas Lätth (gourmetkungen) på lördag på kalas så vi ska fixa lite presenter till honom bland annat i falköping. Bäst att inte skriva vad han ska få om han nu läser detta. Det vore ju inte bra. haha.
Har en kisse på var sida om mig nu när jag sitter här och skriver. Så mysigt att ha dem i närheten!
Nepp nu är det äntligen hemma som gäller
Gl

Däven...

Idag är jag helt däven typ. (däven är typ låg,trött,ur slag m.m.) orkar ingenting. Fredrik ska iallfall inte jobba i malmö mer. Dte är skönt!
Ingen mer lägenhet. Flyttade alla grejer i måndagskväll. Städade på onsdagen och på fredagen lämnade jag in nycklarna. Usch lägenhetslös och arbetslös. Orkar inte mer..
vill ha ett jobb. men hur mycket jag än vill ha det så verkar det inte dyka upp.

Kisse sover hos mig. Han är trött. Stackarn klarar inte av att alla är hemma hela tiden. Han orkar inte det.
Ta hand om er!

RSS 2.0